Facilitati > Regulamentul Campaniei Schimb Gratuit de Ulei de motor si Filtru de Ulei

 

Regulamentul campaniei "Schimb Gratuit de Ulei de motor si filtru de ulei"SECTIUNEA 1. Organizatorul campaniei


Organizatorul campaniei "Schimb Gratuit de Ulei de motor si Filtru de ulei" este METCHIM S.A., persoana juridica romana, cu sediul in str. Marna, nr. 4C, Braila, jud. Braila, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J09/1161/2008, avand Cod Unic de Inregistrare R0 5683419.
Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial, fiind obligatoriu pentru toti Participantii.
Prezentul regulament poate fi consultat gratuit de orice persoana interesata, atat la Departamentul Relatii cu Clientii din cadrul magazinului Autocenter Iasi, cat si È‹n format electronic, prin site-ului http://www.autocenteriasi.ro si a site-ului www.facebook.com/autocenteriasi in sectiunea Notite.

 

SECTIUNEA 2. Denumire. Durata.


2.1. Campania promotionala poarta denumirea de “Schimb gratuit de ulei si filtru de ulei”
2.2. Perioada de desfasurare a Campaniei este nedeterminata. Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda si/sau inceta, si/sau intrerupe desfasurarea Campaniei. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditonale si vor fi comunicate catre public prin publicarea prin site-ului http://www.autocenteriasi.ro, a site-ului www.facebook.com/autocenteriasi in sectiunea Notite sau in magazin.

 

SECTIUNEA 3. Produse participante la campanie


3.1. Obiectul campaniei il reprezinta toate uleiurile de motor, in cantitate de minim 4 litri (ex 4 bidoane de 1 litru sau 1 bidon de 4-5 litri) achizitionate impreuna cu un filtru de ulei din cadrul magazinelor/service-urilor Autocenter, ce au o valoare pe bonul fiscal mai mare de 200 lei, in limita stocului disponibil.
3.2. In cadrul acestei campanii participa si toate filtrele de aer/combustibil/habitaclu achizionate impreuna cu uleiul de motor si filtrul de ulei din cadrul magazinelor/service-urilor Autocenter.
3.3. Campania nu se cumuleaza cu nicio alta campanie (ex. produsele participante in reduceri punctuale prezente in fiecare magazin Autocenter, pachete promotionale, oferte financiare, orice alte campanii pe perioade care include perioada prezentei campanii).SECTIUNEA  4. Dreptul si conditiile de participare


4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si orice persoana juridica ce are domiciliul in Romania, si care intruneste urmatoarele conditii:
- detin un card de fidelitate AUTOCENTER;
- achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii;
- face programarea la unul din service-urile Autocenter in termen de 30 de zile de la achizitionarea produselor.
- prezinta voucherul acordat in magazin la unitatile Autocenter Service.
Promotia nu este valabila pentru autoutilitare, masinile de transport marfa, masinile de transport persoane.
Promotia nu se cumuleaza cu reducerea de 5% sau alte reduceri. A se citi si Regulamentul Cardului de Fidelitate Autocenter.

 

SECTIUNEA 5. Mecanismul promotiei


5.1. Clientii care, in perioada campaniei, achizitioneaza minim 4 litri de ulei de motor si un filtru de ulei a caror valoare depasesc 200 lei, vor beneficia de manopera gratuita a schimbului de ulei, in cadrul service-urilor Autocenter Bosch Car Service si Autocenter Service Rapid.
Manopera gratuita va fi sub forma de voucher, evidentiat pe bonul fiscal aferent achizitiei.
5.2. De asemenea, pentru fiecare filtru de aer/combustibil/habitaclu achizitionat impreuna cu bidonul de ulei de motor si filtrul de ulei, din cadrul magazinelor Autocenter clientul va primi un voucher de 10 lei ce va putea fi folosit ca reducere la manopera schimbului de filtru aferent din cadrul service-urilor Autocenter Bosch Car service si Autocenter Service Rapid. Voucherul va fi evidentiat pe bonul fiscal aferent achizitiei.

Exemplul 1: La achizitionarea unui bidon de 4 litri Ulei de motor + 1 filtru ulei+1 filtru de aer+1 filtru de combustibil+1 filtru de habitaclu, clientul are manopera gratuita la schimbul de ulei + 3 vouchere in valoare totala de 30 lei
Exemplul 2: La achizitionarea a 4 bidoane de 1 litru de Ulei de motor + 1 filtru ulei, clientul are manopera gratuita la schimbul de ulei
5.4. Voucherele pentru manopera schimbului de ulei, filtre eliberate de Autocenter sunt valabile 30 de zile si pot fi folosite doar in cadrul urmatoarelor unitati:
AUTOCENTER BOSCH Car Service si Statie ITP - Iasi, Sos Pacurari nr. 157 (la 300 m de la ROND ERA, pe stanga spre Metro)
AUTOCENTER Service Rapid – Iasi, Str. Moara de Foc nr. 31 (langa I.T.M)

 

SECTIUNEA 6. Modalitate identificare si cumparare


Art.6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul acestei promotii
daca produsele indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament.

 

 

SECTIUNEA 7. Semnalizare campanie


Campania va fi semnaliza astfel:
Intern: roll-up vitrina magazin, flyere, afise, stand promotional la Autocenter Service (Autocenter Bosch Car Service si Autocenter Service Rapid) si prin angajatii magazinului.
Online: prin newsletter, pe pagina de Facebook facebook.com/autocenteriasi, pe site-ul autocenteriasi.ro

 


SECTIUNEA 8. Taxe si impozite


Organizatorii nu sunt raspunzatori de plata taxelor sau a altor obligatii financiare/fiscale legate de reducerile oferite, acestea fiind in sarcina exclusiva a persoanelor beneficiare.
Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor de ulei de motor (in special Castrol) si filtre de ulei (in special QVP) si a promovarii service-ului Autocenter Bosch Car Service.SECTIUNEA 9. LIMITAREA RASPUNDERII


9.1. Organizatorii si magazinele/service-urile auto participante la campanie sunt indreptatite sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei promotii.
9.2. Eventualele reclamatii referitoare la derularea prezentei campanii vor fi luate in considerare daca au fost primite de Organizatori in termen de maximum 5 zile de la data finalizarii promotiei. Reclamatiile vor fi trimise prin posta catre Organizatori, la adresele din preambul, sau e-mail pe adresa office@autocenteriasi.ro
9.3. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea unui Client de a achizitiona produse din magazinele participante la promotie sau de a beneficia de reducerile oferite, sau de manopera gratuita din cauza inexistentei acestora in stocurile magazinelor participante la promotie.SECTIUNEA 10. INTRERUPEREA PROMOTIEI


Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta, si/sau intrerupe desfasurarea Campaniei. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditonale si vor fi comunicate catre public prin publicarea prin site-ului http://www.autocenteriasi.ro si a site-ului www.facebook.com/autocenteriasi in sectiunea Notite.SECTIUNEA 11. Litigii


Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva doar pe cale amiabila.SECTIUNEA 12. Regulamentul campaniei promotionale


Prezentul regulament poate fi consultat gratuit de orice persoana interesata, atat la Departamentul Relatii cu Clientii din cadrul magazinului Autocenter Iasi, cat si È‹n format electronic, prin site-ului http://www.autocenteriasi.ro si a site-ului www.facebook.com/autocenteriasi in sectiunea Notite.