Despre noi

În urma celor 21 ani de experienţă pe piaÅ£a auto ÅŸtim cât este de important timpul conducatorilor auto, astfel încât am dezvoltat o reÅ£ea de service-uri auto cu o gama largă de servicii oferite la standarde înalte, fiecare dintre acestea fiind amplasat în puncte cheie ale oraÅŸului.

Pentru eficientizarea procesului de achiziÅ£ie dar ÅŸi cel de înlocuire al pieselor, punem la dispoziÅ£ia clienÅ£ilor noÅŸtri un spaÅ£iu de 1600 mp de piese auto, accesorii ÅŸi consumabile auto, dar ÅŸi o echipa de consilieri vânzări bine pregătiÅ£i gata să ofere informaÅ£ii ÅŸi soluÅ£ii.

Pe lângă produsele auto ÅŸi serviciile oferite, ne răsplătim clienÅ£ii printr-un sistem de discount-uri acordate pe baza cardului de fidelitate, dar ÅŸi prin diferite promoÅ£ii ÅŸi servicii gratuite în unităţile noastre.

Service-urile noastre sunt echipate cu aparatură de ultimă generaÅ£ie astfel încât să reducem timpul de reparaÅ£ie al masinilor. Utilajul de echilibrat roÅ£i Dinamic calculează devianta roÅ£ilor maÅŸinii astfel încât să fie minimă ÅŸi echilibrarea roÅ£ilor să se facă pe o singură parte, economisind astfel din timpul clienÅ£ilor. Sub emblema BOSCH suntem autorizaÅ£i să intervenim în repararea a peste 30 de mărci auto dintre care: Dacia, Renault, Opel, VW, Mercedes, BMW, LandRover etc...

În service-ul nostru de la Rond ERA oferim clienÅ£ilor ÅŸi o evaluare ITP profesionistă ÅŸi rapidă.

Oferim garanÅ£ia de 30 de zile clienÅ£ilor, timp în care verificările ITP sunt gratuite ÅŸi nelimitate. Lista de preÅ£uri a serviciilor oferite în această staÅ£ie o găsiÅ£i la: http://www.autocenteriasi.ro/service/Lista_preturi_AUTOCENTER_SERVICE

Prin reÅ£eaua dezvoltată ne propunem să venim mereu în întâmpinarea clienÅ£ilor cu servicii prompte, de calitate ÅŸi nu în ultimul rând rapide.