Despre noi

În urma celor 21 ani de experienţă pe piaţa auto ştim cât este de important timpul conducatorilor auto, astfel încât am dezvoltat o reţea de service-uri auto cu o gama largă de servicii oferite la standarde înalte, fiecare dintre acestea fiind amplasat în puncte cheie ale oraşului.

Pentru eficientizarea procesului de achiziţie dar şi cel de înlocuire al pieselor, punem la dispoziţia clienţilor noştri un spaţiu de 1600 mp de piese auto, accesorii şi consumabile auto, dar şi o echipa de consilieri vânzări bine pregătiţi gata să ofere informaţii şi soluţii.

Pe lângă produsele auto şi serviciile oferite, ne răsplătim clienţii printr-un sistem de discount-uri acordate pe baza cardului de fidelitate, dar şi prin diferite promoţii şi servicii gratuite în unităţile noastre.

Service-urile noastre sunt echipate cu aparatură de ultimă generaţie astfel încât să reducem timpul de reparaţie al masinilor. Utilajul de echilibrat roţi Dinamic calculează devianta roţilor maşinii astfel încât să fie minimă şi echilibrarea roţilor să se facă pe o singură parte, economisind astfel din timpul clienţilor. Sub emblema BOSCH suntem autorizaţi să intervenim în repararea a peste 30 de mărci auto dintre care: Dacia, Renault, Opel, VW, Mercedes, BMW, LandRover etc...

În service-ul nostru de la Rond ERA oferim clienţilor şi o evaluare ITP profesionistă şi rapidă.

Oferim garanţia de 30 de zile clienţilor, timp în care verificările ITP sunt gratuite şi nelimitate. Lista de preţuri a serviciilor oferite în această staţie o găsiţi la: http://www.autocenteriasi.ro/service/Lista_preturi_AUTOCENTER_SERVICE

Prin reţeaua dezvoltată ne propunem să venim mereu în întâmpinarea clienţilor cu servicii prompte, de calitate şi nu în ultimul rând rapide.